Cere informatii
Reprezentat vanzari
Claudiu Câplea
Telefon: 0720 / 110 144
claudiu.caplea@unimat.ro

HARK – Un nume care înseamnă calitate!

Atenția la detalii și experiența de peste 40 de ani au făcut din brandul Hark cel mai mare producător de șeminee și sobe din Germania și unul dintre producătorii de frunte din întreaga Europă.
Toate produsele și toate componentele Hark sunt supuse la o mulțime de teste, cu scopul de a stabili noi performanțe tehnologice, de a îmbunătăți produsele deja existente și de a le dezvolta continuu, căutând în paralel și soluții adecvate pentru protejarea mediului înconjurător. Toate acestea sunt atent analizate și testate de o echipă dedicată, formată din meșteșugari calificați, tehnicieni și designeri care crează și găsesc soluții pentru a satisface pe deplin cele mai exigente necesități ale clienților.


Argumente pentru alegerea unui Șemineu HARK

Experiența de peste 40 de ani a făcut din Hark un producător de frunte în producția de șeminee și sobe de teracotă din Germania;
Hark se află într-un continuu proces de inovare și de îmbunătățire a performanțelor. Tehnologia de combustie ECOPLUS, dezvoltată în strânsă colaborare cu Institutul Fraunhofer din Dresden și Stuttgart, a câștigat numeroase premii de specialitate;
Hark încurajează protejarea mediului înconjurător și conservarea pădurilor. Astfel, tehnologia ECOPLUS garantează o ardere cu mai puține substanțe poluante și o eficiență energetică maximă, în condițiile unui consum minim de combustibil;
Hark pune la dispoziția clienților săi piese de schimb disponibile cel puțin 10 ani de la sfârșitul anului de producție a unei serii;

Focarele Hark au o garanție de 5 ani, mai puțin componentele expuse direct focului, al căror grad de uzură este puțin mai scăzutFabricile Hark din Germania și din Spania sunt renumite pentru calitatea superioară a componentelor pe care le produc;Hark produce sobe și șeminee fără substanțe chimice și doar cu materii prime pur naturale, respectând normele internaționale;Cahlele sunt 100% calitate germană și sunt produse manual;Hark asigură funcționarea sobelor și a șemineelor în condiții de maximă siguranță;Hark conferă atmosfera și confortul necesar pentru ca fiecare dintre noi să se simtă ”acasă”!


Calitate „Made in Germany”

Se știe că produsele fabricate în Germania se caracterizează prin calitate. Iar calitatea înseamnă eficiență. Inovatoare este tehnologia de combustie ECOPLUS, care garantează o ardere cu mai puține substanțe poluante, dar cu o eficiență energetică maximă, în condițiile unui consum minim de combustibil. Această tehnologie este dezvoltată în colaborare cu Institutul Fraunhofer din Dresden și Stuttgart, recunoscut pe plan mondial pentru cercetările de excepție efectuate de-a lungul timpului.


Calitatea înseamnă finisaj perfect

Pe lângă etapele de prelucrare a materiei prime, minuțios efectuate și pe lângă procesul de fabricație modern, Hark acordă o atenție deosebită și conceptului de calitate, apelând permanent la noile tehnologii pentru a-și îmbunătăți produsele. Plăcile ceramice și filtrele de praf sunt verificate și apoi testate de mai multe ori pentru a nu exista defecte, iar piesele care rămân cu variații de culoare după procedura de coacere, nu mai sunt folosite. Ornamentele și modelele de la sobe sunt efectuate manual, aducând astfel un plus de originalitate și unicitate fiecărui produs..


Elemente de încălzire de înaltă calitate sunt de viitor și ecologic

O altă calitate sunt zonele fierbinți ale Hark. Încălzitorul este inima unui grătar.
Încălzirea asigură o poluanți în condiții de siguranță și de ardere a prafului fin.
Designerii și inginerii de gând să îmbunătățească și să dezvoltăm în permanență noi inserturi mai bune de încălzire.
Rezultatul a fost, printre altele tehnologie ECOPLUS sau Hark disc înroșirea feței. Ecranul de șemineu sau soba țiglă nu mai murdare.
Tehnica de ECOPLUS reduce la minim consumul de carburant și a emisiilor de particule. Punctul de vedere al focului rămâne fr reglaj.
Gradul de utilizare și întreținere sunt, de asemenea, o parte din caracteristicile de calitate, cum ar fi procesarea și selecția materialului.
Oteluri speciale și de manoperă elaborat asigura o durată de viață lungă de seminee Hark în condiții de siguranță.


Designul modular pentru optimizarea calității

Un instrument important în asigurarea calității îl constituie designul modular al șemineelor Hark. Modulele sunt prefabricate la uzina principală din Duisburg, iar asamblarea finală se face de către o echipă specializată, direct în casa clientului, fără a afecta în nici un fel calitatea sau durata de funcționare a acestora. Această operațiune este posibilă datorită unor tehnici speciale de producție, optimizată și perfecționată în cei peste 40 de ani de experiență. Designul modular prezintă multiple avantaje: transport ușor și rapid al componentelor la casa clientului, ușurința asamblării, rapiditate și flexibilitate în construirea unui alt model de șemineu, configurat conform cerințelor clientului.