Cere informatii
Reprezentat vanzari
Claudiu Câplea
Telefon: 0720 / 110 144
claudiu.caplea@unimat.ro

Rustiko 13N

Echipa noastră de profesioniști a finalizat montajul semineului Hark Rustiko 13N,care va încălzi casa unei familii din Selimbar.


Hark 63 EcoPlus

Un nou semineu a fost montat de catre specialistii nostri,la Bucuresti. Semineul Hark 63 EcoPlus este primul model care ajunge in casa unui bucurestean, iar rezultatul este exceptional!


Șemineu Hark Bella Rosa Klassik 3

Șemineul Hark Bella Rosa Klassik 3 a fost instalat de echipa Unimat la Arad. Ne bucuram ca semineele Hark sunt apreciate de clienti din toate colturile tarii!


Focar Hark 800/57K

Încă un proiect finalizat de Unimat, cu focarul Hark 800/57K. De aceasta dată clientul este din Făgăras, jud. Brasov.


Șemineu tip sobita Hark 44 GT EcoPlu

Șemineul tip sobita Hark 44 GT EcoPlus, cel mai vândut șemineu de acest gen din Germania, a ajuns și în casa unui sibian!


Semineu Hark Marmorkamine 1/17.3

Echipa noastră de profesioniști a realizat in comuna Selimbar, jud. Sibiu, montajul semineului Hark Marmorkamine 1/17.3, un model elegant, care aduce si mai multa eleganta casei.


Semineu Hark 3-16.2

O familie din Gura Raului, judetul Sibiu, a optat pentru un semineu impunator si elegant, cu cahle, modelul Hark 3-16.2. Specialistii Unimat au facut ca de fiecare data o treaba excelenta, iar rezultatul este pe masura asteptarilor:


Semineu Hark 1300 H EcoPlus

Semineul Hark 1300 H EcoPlus a fost montat de specialistii nostri într-o casa din Cluj Napoca, asa ca serile geroase de iarna vor fi de acum mult mai placute la gura unui semineu impunator si elegant!


Semineu Marmorkamine 1/8.5

Montajul șemineului Marmokamine 1/8.5 a fost realizat de echipa Unimat în 2 zile, cu toate materialele necesare finisării, inclusiv focarul și racordul până la coș, aduse din Germania. Focarul 800/45K ales de client are funcție de autocurățare, atât pentru șamotă, cât și pentru sticla termorezistentă. Cu o cantitate de aproximativ 4 kg de lemne, emite o putere de […]


Șemineu Marmorkamine 11/232

Șemineul Marmorkamine 11/232  este unul dintre cele mai vândute modele, mulți clienți din Sibiu și din împrejurimi bucurându-se din plin de căldura produsă de lemnele care ard mocnit. Unul dintre avantajele acestui model este că se poate monta atât pe stânga, cât și pe dreapta, iar ușa focarului se deschide întotdeauna în sus. Finisajul deosebit cu marmură îi […]