Cere informatii
Reprezentat vanzari
Claudiu Câplea
Telefon: 0720 / 110 144
claudiu.caplea@unimat.ro

La Unimat!

Parte a uneia dintre cele mai mari firme de construcții din România – Cona, Unimat s-a înființat în anul 1998, din dorința de a oferi sibienilor produse de calitate și durabilitate în proiectele de construcții. Dacă la început, principalele produse vândute erau cele din beton și fier, gama de produse a crescut odată cu cerințele pieței, având în acest moment un portofoliu impresionant de produse și furnizori de renume, care include toate materialele necesare construirii unei case, începând cu fundația și terminând cu acoperișul, finisajele, decorațiunile interioare și pavarea curții. Astăzi, firma UNIMAT are peste 160 de angajaţi, o cifră de afaceri de 17 milioane euro, un showroom modern inaugurat la Sibiu în iulie 2015, un magazin la Alba Iulia și un punct de lucru la Tîrgu Mureș.
Colaborarea cu Hark este un pas firesc și normal de a continua să oferim clienților noștri soluții și servicii complete, fiind o gamă de produse care trebuia să întregească portofoliul nostru de produse. Un parteneriat similar este cel cu firma nemțească Roto, specializată și recunoscută la nivel european pentru calitatea ferestrelor de mansardă, a accesoriilor și a sistemelor solare.
Pentru a construi durabil alege calitatea!® – este criteriul după care consiliem şi oferim produse clienţilor noştri. Acesta este principiul care ne face azi diferiţi de alţii.


Emma Vecerdea

Emma Vecerdea

0737 / 001 719

emma.vecerdea@unimat.ro

Dan Bălcăcean

Dan Bălcăcean

0737 / 001 726

dan.balcacean@unimat.ro

Claudiu Caplea

Claudiu Câplea

0720 / 110 144

claudiu.caplea@unimat.ro